PAȘI SIMPLI ÎN DIGITALIZAREA PRODUCȚIEI – FREE WEBINAR | 14:00 – 16:00 | 08 Aprilie 2021

Tehnologia evoluează din ce în ce mai repede, dar nu și adoptia ei. Deși problemele specifice ale fiecărei companii de producție sunt diferite, de multe ori răspunsurile sunt ascunse în felul în care facem tehnologia să lucreze pentru noi.
Revoluția Industrială 4.0 vine cu riscuri, dar și oportunitati, însă elementul definitoriu este ușurința cu care oamenii și sistemele IT pot comunica și colabora. Este nevoie de abilități specifice și de soluții practice care pot îmbina armonios tehnologia și producția.

Participă gratuit la workshopul “PAȘI SIMPLI ÎN DIGITALIZAREA PRODUCȚIEI”, ca să afli de la experții Corporate Dynamics și KFactory cum poti accelara dezvoltarea competențelor digitale și adopția noilor tehnologii.

AGENDA
Construirea strategiei de digitalizare
Competențe și provocări HR în Industry 4.0
Colectarea automată, accesarea și interpretarea datelor
Implicarea oamenilor în schimbare
Furnizori și soluții digitale. Proiecția costurilor. CAPEX vs OPEX
Experții răspund la întrebări.

Evenimentul este realizat de către Industry 4.0 și îi are ca vorbitori pe Adrian Dima si Vlad Cazan KFactory si Decebal Leonard Marin de la Corporate Dynamics.

Corporate Dynamics este o companie ce facilitează schimbarea si performanta manageriala cu o vasta experienta in zona industriala

KFactory este prima platforma Industry 4.0 din România dedicată digitalizării companiilor de producție prin optimizarea fluxurilor operaționale

Înscrierea se face exclusiv via LinkedIn, accesând link-ul următor: PAȘI SIMPLI ÎN DIGITALIZAREA PRODUCȚIEI | LinkedIn